måndag 11 maj 2015

Stiltje

Det är stiltje på stickfronten för min del. Det händer för mycket just nu helt enkelt. Dels letar vi bostad och planerar en flytt samtidigt som vi även planerar vårt bröllop i sommar. Och tar hand om en bebis, vi har precis slutat nattamma vilket innebär att jag måste prioritera sömn framför stickning ( eller jag orkar inte ens sticka på kvällen om jag ska vara ärlig). Sen är det ju mycket att göra med odlingen med. Faktum är att detta inte är allt som händer just nu och i skrivande stund förstår jag att det inte är så konstigt att det inte blir många maskor gjorda! Den ända stickning som växer är min jobbstickning som oftast får några varv när jag jobbar. Nåja, på återseende och jag hoppas att min sticklust snart repar sig:)

3 kommentarer:

 1. Jag håller tummarna för att sticklusten kommer tillbaka. Men det låter ju iallafall som bra och trevliga saker som tar upp all din tid!

  SvaraRadera
 2. Jag håller tummarna för att sticklusten kommer tillbaka. Men det låter ju iallafall som bra och trevliga saker som tar upp all din tid!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Du har visst mycket som pågår i ditt liv just nu, positiva saker! :)
  Hoppas du fortsätter blogga lite då och då. :) Roligt att få följa dig.

  SvaraRadera