söndag 26 juli 2015

Farväl till kollektivet

I nästan två år har vi bott i ett villa-kollektiv, jag och min familj, men imorgon går flyttlasset till en ny stad och en egen lägenhet! Vi har haft det väldigt fint i kollektivet och det har minst sagt varit händelserikt. Här har jag varit gravid och bott efter att plutten föddes. Vi har odlat massor och lärt oss kompromissa i vardagen så som en måste när en delar på det mesta. Och vi har träffat många fina människor som har liknande syn på livet. Jag är väldigt exalterad inför flytten och inte så lite nervös. Jag ska nämligen börja plugga till trädgårdsmästare!

Det värsta är dock att jag varit sängliggande de senaste dagarna med infektion i kroppen och inte orkat hjälpa till... Tur att en har snälla föräldrar, syskon och grannar säger jag bara.
3 kommentarer:

 1. Jag är nyfiken på hur det går för er. :)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Är tacksam för all stickinspiration, jag har precis börjat sticka själv nämligen! Dessutom är jag nyfiken på trädgårdsutbildningen, vilken är det och vad tycker du om den?

  Vänligen
  Ebba

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad kul med en fråga om skolan! Utbildningen heter Trädgårdens och landskapsvårdens hantverk och ges vid Göteborgs Universitet men är förlagd i Mariestad. Man kan välja Trädgårdsinriktningen eller Landskapsvård och vi har en del kurser tillsammans. Jag går trädgård och så här långt tycker jag det är jättekul, har dock bara läst en termin än. Det är mycket fokus på kulturvård (eller har varit hittills) och det gröna kulturarvet.

   Radera