torsdag 14 januari 2016

Årets (stick)löften


Förra årets stickprognos slog inte in. Eller jo, en liten del av den. Ungefär som en väderleksrapport alltså. Jag stickade ju Siri och Gudrun.

I år vill jag bli färdig med mina pågående projekt. Eller i vissa fall repa upp det som inte blev bra. Igår repade jag upp min nästan helt färdig linklänning. Den blev helt enkelt för stor och dålig i passformen. Jag började på den hösten 2014 när jag fortfarande hade en hel del gravidkilon kvar. Sånt är livet, eller i det här fallet, stickningen.

I år vill jag även sticka något svårt. Mer om det i ett senare inlägg.

Och för det tredje: Jag vill sticka upp mer av det garn jag har hemma. Det kanske vanligaste sticklöftet som finns, eller hur?

För övrigt lider jag svårt just nu av det som i senaste avsnittet av Rättavigt podcast kallades startitis. Vill lägga upp allt möjligt på en gång och bara sticka några varv innan jag lägger upp nästa stickning.


2 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad roligt att du är tillbaka i bloggvärlden! :)
  Ja att använda upp mer av sin garn stash tror jag är vanligt att vilja men det är ju ett bra tänkt. Så tänker även jag. Samt att riva upp det som bara ligger och inte kommer att färdigställas, då kan man ju hellre använda sig av det garnet till något annat projekt.
  Ska bli roligt att följa dig!
  Vänlig hälsning
  Veronica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag hoppas jag kan få lite rutin på bloggandet nu. Det är ju kul att skriva och kul att ha sina gamla inlägg som minnen. Lite som en dagbok fast med stickning som huvudtema. :)

   Radera